Jom Guna Kereta Sewa Kulim. Harga Murah, Kereta Baru

Kulim, Kedah. Bandar yang tidak asing lagi buat semua penduduk di Utara Tanah Air. Bandar yang terkenal dengan sektor industri teknologi tinggi, rangkaian jalan yang tersusun rapi, penempatan dan sosio ekonomi yang bagus. Jika anda adalah seorang pelawat atau penduduk di Kulim, pasti anda sedia maklum dengan keadaan bandarnya yang sedang pesat membangun. Pertambahan penduduk menjadikan ramai orang memilih untuk tidak membeli kereta kerana rangkaian e-hailing, bas rapid dan sebagainya yang lebih cekap. Namun, kewujudan kereta sewa Kulim pasti tidak terlepas dari pandangan mata para penduduk dan pelawat di Kedah. After all, kereta sewa di Kulim masih menjadi pilihan yang tepat untuk digunakan pada masa kini.

Banyak kereta sewa di Kulim, namun hat mana paling sempoi?

Pelbagai Pilihan Kereta Sewa Kulim

credit image to : Many Choices

 

Para pelanggan boleh membuat sendiri survey harga sampai termuntah, namun kami di FS Transport rekemen satu company kereta sewa Kulim yang baru bertapak di sekitar Giant. Syarikat kereta sewa Kulim bernama Mighty Car Rental, kini membuka cawangan keduanya, selepas menjalankan perniagaan di Sungai Petani hampir 4 tahun. Dek kerana potensi dan wujudnya jurang kualiti servis kereta sewa yang ditawarkan di Kulim, Mighty Car Rental mewujudkan pilihan bagi para bakal pelanggannya.

Kereta sewa Kulim, dari Mighty Car Rental.

Perodua Myvi Kereta Sewa Kulim Kedah

Model Perodua Myvi Baharu

Diasaskan oleh Mighty Car Rental, syarikat yang ber ibu pejabat di Sungai Petani kini membuka peluang kepada semua penduduk dan pelawat di sekitar Kulim untuk merasai sendiri dan mencuba sendiri kelainan servis yang tidak ada di syarikat kereta sewa yang lain di Kulim. Dengan bilangan kereta setakat hari ini berjumlah hampir 25 buah kereta dan akan sentiasa bertambah untuk memenuhi permintaan pelanggan, Mighty Car Rental pasti jadi pilihan nombor 1 anda.

Kelebihan Mighty Car Rental.

Kenapa pilih Kereta Sewa Kulim

Beroperasi dari jam 9 pagi hingga 10 malam, 7 hari seminggu. Penghantaran percuma untuk setiap sewaan kereta di sekitar Kulim. Setiap kereta yang akan dihantar diperiksa untuk sebarang masalah dan defektif bagi menjamin kelangsungan dan freedom of mind para pelanggan. Setiap data peribadi pelanggan dijaga rapi oleh tim operasi Mighty Car Rental. Tidak ada istilah pecah amanah data peribadi dalam kes sewaan kereta oleh Mighty Car Rental.

Pilihan kereta sewa Kulim oleh Mighty Car Rental.

Pelbagai kereta model terbaru yang dimiliki oleh Mighty Car Rental disediakan untuk para pelanggan yang bertandang di tapak perniagaan mereka. Model terlaris dan terhangat di pasaran adalah Perodua Axia dan Myvi. Namun, selain dari model kereta tempatan, Mighty Car Rental turut menyediakan sewaan kereta import. TIdak kurang juga kereta kereta mewah.

Kereta sewa Perodua Myvi di Kulim.

kereta sewa kulim myvi baruCompact car yang paling diminati ramai. Tidak hanya menjadi pilihan belia belia, ketua keluarga juga kerap menggunakan model perodua Myvi ini. Dek kerana kendalian yang mudah dan penjimatan petrol, serta ruang bagasi yang luas. Memudahkan para pelanggan untuk mengendalikan kereta comel ini.

Kereta sewa Perodua Axia.

 

Model Perodua Axia, didatangkan dengan fungsi push start button, pemanduan ECO yang terbukti menjimatkan bahan api, dan ruang bagasi yang terhad pada 260 liter, menjadikannya sebagai pilihan yang bijak untuk para pelanggan kereta sewa Kulim yang hendak pulang ke kampung halaman dengan pelbagai muatan. Rujukan

Kereta sewa Perodua  Alza dan setaraf. (MPV)

kereta sewa kulim alzaPilihan utama buat pelanggan dan penyewa yang memerlukan ruang tempat duduk yang lebih dari 5 orang. Mighty Car Rental menyediakan pilihan Perodua Alza, Toyota Innova, Toyota Vellfire dan Hyundai Starex. 7 tempat duduk hingga 11 tempat duduk. Pasti memenuhi citarasa dan bajet para pelanggan.

Kereta sewa pandu sendiri Kulim. (Van)

van sewa kulim kereta sewa kulimVan, sebuah kenderaan yang sinonim dengan panggilan van pasar malam. Namun, perubahan zaman, perkembangan teknologi membuatkan van masa kini tampil lebih bergaya dan lebih selesa untuk di pandu dan di naiki beramai ramai. 11 tempat duduk adalah saiz van terkecil dimiliki oleh Mighty Car Rental. Didatangkan dengan transmisi manual, enjin diesel turbo, pasti membuatkan perjalanan jauh tak terasa penat, dilengkapi dengan dwi zon penghawa dingin (A/C), ruang bagasi yang luas. Mighty Car Rental juga mempunyai stok inventori van terbesar di pasaran, iaitu 18 tempat duduk. Hubungi Mighty Car Rental untuk sebarang info lanjut.

Kereta import. Honda City dan Toyota Vios.

kereta sewa kulimModel keluaran tahun 2018 dan 2019, tersedia untuk dipandu sendiri oleh para pelanggan sekitar Kulim. Nama yang tidak asing lagi di mulut warga Malaysia. Siapa tak kenal Honda City dan Toyota Vios kan? Kualiti yang tiada bandingan, penjimatan melampau lampau untuk penggunaan petrol kerana teknologi enjin yang terbaru dari dua syarikat gergasi Jepun ini. Harga? Boleh dibincang. Jauh dari rumah anda? Kami boleh penghantaran percuma kepada semua yang beralamat di Kulim. Itulah kelebihan Mighty Car Rental yang tiada di syarikat kereta sewa Kulim yang lain.

Positive feedback pelanggan, terbukti dengan testimoni dari pelanggan Kereta Sewa.

testimoni kereta sewa kulim perdanaDengan adanya sistem review dan feedback online di sosial media, mahupun dari luahan pelanggan sendiri kepada WhatsApp admin Mighty Car Rental, pastinya ini akan mendatangkan satu rasa selamat untuk berurusan dengan pihak mereka. Kereta Sewa Kulim, by Mighty Car Rental beroperasi di sekitar bangunan Giant Hyper Market. Dengan landmark yang sedia dikenali ramai oleh penduduk dan pelawat Kulim, memudahkan urusan anda untuk membayar deposit atau viewing dahulu unit kenderaan yang akan disewa kelak.

Waktu Operasi Kereta Sewa Kulim yang fleksibel.

Demi memenuhi permintaan pelanggan yang sentiasa inginkan perkhidmatan kereta sewa yang boleh diharap di Kulim, Mighty Car Rental sentiasa mengalu alukan kedatangan pelanggan pada bila bila masa yang dirasakan sesuai untuk kedua dua pihak. Waktu kerja official adalah dari jam 9 pagi hingga 10 malam. Melebihi 12 jam waktu kerja sehari, pasti semua lapisan masyarakat dapat berhubung pada bila bila masa yang dirasakan sesuai untuk para pelanggan kereta sewa di Kulim.

Ingin menggunakan kereta sewa dari Mighty Car Rental?

Kami boleh dihubungi dengan beberapa cara. Selain dari terus walk-in ke tapak perniagaan kami, kami juga boleh dihubungi melalui tempahan online website, WhatsApp atau terus berhubung dengan admin Mighty Car Rental dibawah. Jangan lepaskan peluang untuk memandu pulang kereta sewa idaman anda di hari ini! Harga bermula dari RM 59 sehari

Mighty Car Rental boleh dihubungi di nombor tertera.
Call : +601136104676
Tekan Untuk WhatsApp
Website : https://ketasewadelivery.com/kulim/

 

2 comments
  1. JUM'AZULHISHAM ABDUL SHUKOR

    Salam,, Saya cadang nak sewa van utk perjalanan dari Kulim ke Nilai ut 3 hari 2 malam. Boleh sediakan sebut harga dulu tak?

    • waalaikumusalam, hello. Tuan boleh whatsapp terus ke admin kami untuk dapatkan quotation sewa van +6011-26529130

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *