Anda tercari-cari servis kereta sewa di Sungai Petani Kedah? Kami di ketasewadelivery.com ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa murah di Sungai Petani. Dengan harga serendah RM47 SEHARI anda dapat menikmati perkhidmatan kami di Sungai Petani.

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai penyedia perkhidmatan kereta sewa anda di Sungai Petani ?

kami merupakan syarikat kereta sewa yang telah beroperasi di Sungai Petani selama lebih dari 5 tahun dan telah mempunyai customer base sehingga 3000 orang yang telah menggunakan perkhidmatan kami.Jadi jika anda berada di Sungai Petani dan memerlukan kereta sewa.. kami adalah pilihan anda yang tepat.

SERVIS PENGHANTARAN PERCUMA ke seluruh kawasan di Sungai Petani.. ya kami hantar kereta yang anda telah order terus ke muka pintu rumah,pejabat,stesen KTM atau stesen bus secara percuma.

Maklum la nak drive jauh-jauh dari Kuala Lumpur ,Kelantan atau Johor ni jangankan anda.. saya pun rasa penat untuk drive jauh-jauh ni. Jadi pilihan terbaik anda adalah untuk menggunakan pengangkutan awam STESEN KTM , STESEN BUS atau sebagainya. Jadi servis penghantaran percuma yang kami sediakan kepada anda adalah satu solusi yang terbaik jika anda datang ke Sungai Petani. Cuma perlu call , order dan tunggu kereta sewa anda sampai.. senang bukan ?

PERNAH SEWA KERETA bila dapat ja kereta tengok-tengok tank minyak dok dekat “E”??

sakit hati gila…

ADUHHH SAKIT GILA HATI KAN?? jangan risau .. jaminan kami di ketasewadelivery.com/ Kereta Sewa Sungai Petani adalah anda tidak akan menerima minyak kereta “at least” 2 bar dan kami beri jaminan kalis minyak kelip-kelip.. kalau jumpa call talian aduan yang kami telah sediakan.

Kereta yang sentiasa di jaga kondisi serta di selenggara mengikut jadual yang telah di tetapkan.. jika anda mencari Kereta Sewa di Sungai Petani.. pastikan anda mengutamakan faktor kondisi kereta yang anda sewa .Hal ini kerana ia melibatkan faktor keselamatan anda. Kami di ketasewadelivery.com sangat mengutamakan faktor keselamatan anda.

ingat Kereta Sewa Sungai Petani ingat ketasewadelivery.com.. hehe

sebarang pertanyaan atau tempahan kereta sila hubungi@whatapps no di bawah

+601126529130-ADMIN