Testimonials

Nulla placerat feugiat aliquam. Quisque sapien mauris, malesuada eu vulputate ac, venenatis ut ligula. Sed quis faucibus urna. Quisque hendrerit sapien ac lacinia faucibus. Nunc iaculis, lacus quis tempus pharetra, eros ligula suscipit odio, at mattis eros risus. Suspendisse urna sem, lacinia in auctor vitae, tincidunt sit amet nisl. Pellentesque nec felis diam. Nullam euismod nulla ut mi efficitur, eget efficitur velit semper.

Ketasewadelivery.com is a local company in Sungai Petani Kedah that in Sdn Bhd Status. We are in transportation company where our specialty is in Car Rental and leasing service.We offer variety of vehicle ranging from economical compact car, sedan, MPV, Van and luxury. All for your need satisfaction.

With almost 5 years experience in car rental service. Our customer range is from local, student, individual, Corporate, local and international tourist, artist, social influencer and not to mention presidental level VVIP.Need to use our service, just book with us and we will be on the way to sent the car right into your doorstep.

Kulim, Kedah. Bandar yang tidak asing lagi buat semua penduduk di Utara Tanah Air. Bandar yang terkenal dengan sektor industri teknologi tinggi, rangkaian jalan yang tersusun rapi, penempatan dan sosio ekonomi yang bagus. Jika anda adalah seorang pelawat atau penduduk di Kulim, pasti anda sedia maklum dengan keadaan bandarnya yang sedang pesat membangun. Pertambahan penduduk menjadikan ramai orang memilih untuk tidak membeli kereta kerana rangkaian e-hailing, bas rapid dan sebagainya yang lebih cekap. Namun, kewujudan kereta sewa Kulim pasti tidak terlepas dari pandangan mata para penduduk dan pelawat di Kedah. After all, kereta sewa di Kulim masih menjadi pilihan yang tepat untuk digunakan pada masa kini.

Banyak kereta sewa di Kulim, namun hat mana paling sempoi?

Pelbagai Pilihan Kereta Sewa Kulim

credit image to : Many Choices

 

Para pelanggan boleh membuat sendiri survey harga sampai termuntah, namun kami di FS Transport rekemen satu company kereta sewa Kulim yang baru bertapak di sekitar Giant. Syarikat kereta sewa Kulim bernama Mighty Car Rental, kini membuka cawangan keduanya, selepas menjalankan perniagaan di Sungai Petani hampir 4 tahun. Dek kerana potensi dan wujudnya jurang kualiti servis kereta sewa yang ditawarkan di Kulim, Mighty Car Rental mewujudkan pilihan bagi para bakal pelanggannya.

Kereta sewa Kulim, dari Mighty Car Rental.

Perodua Myvi Kereta Sewa Kulim Kedah

Model Perodua Myvi Baharu

Diasaskan oleh Mighty Car Rental, syarikat yang ber ibu pejabat di Sungai Petani kini membuka peluang kepada semua penduduk dan pelawat di sekitar Kulim untuk merasai sendiri dan mencuba sendiri kelainan servis yang tidak ada di syarikat kereta sewa yang lain di Kulim. Dengan bilangan kereta setakat hari ini berjumlah hampir 25 buah kereta dan akan sentiasa bertambah untuk memenuhi permintaan pelanggan, Mighty Car Rental pasti jadi pilihan nombor 1 anda.

Kelebihan Mighty Car Rental.

Kenapa pilih Kereta Sewa Kulim

Beroperasi dari jam 9 pagi hingga 10 malam, 7 hari seminggu. Penghantaran percuma untuk setiap sewaan kereta di sekitar Kulim. Setiap kereta yang akan dihantar diperiksa untuk sebarang masalah dan defektif bagi menjamin kelangsungan dan freedom of mind para pelanggan. Setiap data peribadi pelanggan dijaga rapi oleh tim operasi Mighty Car Rental. Tidak ada istilah pecah amanah data peribadi dalam kes sewaan kereta oleh Mighty Car Rental.

Pilihan kereta sewa Kulim oleh Mighty Car Rental.

Pelbagai kereta model terbaru yang dimiliki oleh Mighty Car Rental disediakan untuk para pelanggan yang bertandang di tapak perniagaan mereka. Model terlaris dan terhangat di pasaran adalah Perodua Axia dan Myvi. Namun, selain dari model kereta tempatan, Mighty Car Rental turut menyediakan sewaan kereta import. TIdak kurang juga kereta kereta mewah.

Kereta sewa Perodua Myvi di Kulim.

kereta sewa kulim myvi baruCompact car yang paling diminati ramai. Tidak hanya menjadi pilihan belia belia, ketua keluarga juga kerap menggunakan model perodua Myvi ini. Dek kerana kendalian yang mudah dan penjimatan petrol, serta ruang bagasi yang luas. Memudahkan para pelanggan untuk mengendalikan kereta comel ini.

Kereta sewa Perodua Axia.

 

Model Perodua Axia, didatangkan dengan fungsi push start button, pemanduan ECO yang terbukti menjimatkan bahan api, dan ruang bagasi yang terhad pada 260 liter, menjadikannya sebagai pilihan yang bijak untuk para pelanggan kereta sewa Kulim yang hendak pulang ke kampung halaman dengan pelbagai muatan. Rujukan

Kereta sewa Perodua  Alza dan setaraf. (MPV)

kereta sewa kulim alzaPilihan utama buat pelanggan dan penyewa yang memerlukan ruang tempat duduk yang lebih dari 5 orang. Mighty Car Rental menyediakan pilihan Perodua Alza, Toyota Innova, Toyota Vellfire dan Hyundai Starex. 7 tempat duduk hingga 11 tempat duduk. Pasti memenuhi citarasa dan bajet para pelanggan.

Kereta sewa pandu sendiri Kulim. (Van)

van sewa kulim kereta sewa kulimVan, sebuah kenderaan yang sinonim dengan panggilan van pasar malam. Namun, perubahan zaman, perkembangan teknologi membuatkan van masa kini tampil lebih bergaya dan lebih selesa untuk di pandu dan di naiki beramai ramai. 11 tempat duduk adalah saiz van terkecil dimiliki oleh Mighty Car Rental. Didatangkan dengan transmisi manual, enjin diesel turbo, pasti membuatkan perjalanan jauh tak terasa penat, dilengkapi dengan dwi zon penghawa dingin (A/C), ruang bagasi yang luas. Mighty Car Rental juga mempunyai stok inventori van terbesar di pasaran, iaitu 18 tempat duduk. Hubungi Mighty Car Rental untuk sebarang info lanjut.

Kereta import. Honda City dan Toyota Vios.

kereta sewa kulimModel keluaran tahun 2018 dan 2019, tersedia untuk dipandu sendiri oleh para pelanggan sekitar Kulim. Nama yang tidak asing lagi di mulut warga Malaysia. Siapa tak kenal Honda City dan Toyota Vios kan? Kualiti yang tiada bandingan, penjimatan melampau lampau untuk penggunaan petrol kerana teknologi enjin yang terbaru dari dua syarikat gergasi Jepun ini. Harga? Boleh dibincang. Jauh dari rumah anda? Kami boleh penghantaran percuma kepada semua yang beralamat di Kulim. Itulah kelebihan Mighty Car Rental yang tiada di syarikat kereta sewa Kulim yang lain.

Positive feedback pelanggan, terbukti dengan testimoni dari pelanggan Kereta Sewa.

testimoni kereta sewa kulim perdanaDengan adanya sistem review dan feedback online di sosial media, mahupun dari luahan pelanggan sendiri kepada WhatsApp admin Mighty Car Rental, pastinya ini akan mendatangkan satu rasa selamat untuk berurusan dengan pihak mereka. Kereta Sewa Kulim, by Mighty Car Rental beroperasi di sekitar bangunan Giant Hyper Market. Dengan landmark yang sedia dikenali ramai oleh penduduk dan pelawat Kulim, memudahkan urusan anda untuk membayar deposit atau viewing dahulu unit kenderaan yang akan disewa kelak.

Waktu Operasi Kereta Sewa Kulim yang fleksibel.

Demi memenuhi permintaan pelanggan yang sentiasa inginkan perkhidmatan kereta sewa yang boleh diharap di Kulim, Mighty Car Rental sentiasa mengalu alukan kedatangan pelanggan pada bila bila masa yang dirasakan sesuai untuk kedua dua pihak. Waktu kerja official adalah dari jam 9 pagi hingga 10 malam. Melebihi 12 jam waktu kerja sehari, pasti semua lapisan masyarakat dapat berhubung pada bila bila masa yang dirasakan sesuai untuk para pelanggan kereta sewa di Kulim.

Ingin menggunakan kereta sewa dari Mighty Car Rental?

Kami boleh dihubungi dengan beberapa cara. Selain dari terus walk-in ke tapak perniagaan kami, kami juga boleh dihubungi melalui tempahan online website, WhatsApp atau terus berhubung dengan admin Mighty Car Rental dibawah. Jangan lepaskan peluang untuk memandu pulang kereta sewa idaman anda di hari ini! Harga bermula dari RM 59 sehari

Mighty Car Rental boleh dihubungi di nombor tertera.
Call : +601136104676
Tekan Untuk WhatsApp
Website : https://ketasewadelivery.com/kulim/

 

Anda tercari-cari servis kereta sewa di Sungai Petani Kedah? Kami di ketasewadelivery.com ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa murah di Sungai Petani. Dengan harga serendah RM47 SEHARI anda dapat menikmati perkhidmatan kami di Sungai Petani.

Kenapa anda perlu pilih kami sebagai penyedia perkhidmatan kereta sewa anda di Sungai Petani ?

kami merupakan syarikat kereta sewa yang telah beroperasi di Sungai Petani selama lebih dari 5 tahun dan telah mempunyai customer base sehingga 3000 orang yang telah menggunakan perkhidmatan kami.Jadi jika anda berada di Sungai Petani dan memerlukan kereta sewa.. kami adalah pilihan anda yang tepat.

SERVIS PENGHANTARAN PERCUMA ke seluruh kawasan di Sungai Petani.. ya kami hantar kereta yang anda telah order terus ke muka pintu rumah,pejabat,stesen KTM atau stesen bus secara percuma.

Maklum la nak drive jauh-jauh dari Kuala Lumpur ,Kelantan atau Johor ni jangankan anda.. saya pun rasa penat untuk drive jauh-jauh ni. Jadi pilihan terbaik anda adalah untuk menggunakan pengangkutan awam STESEN KTM , STESEN BUS atau sebagainya. Jadi servis penghantaran percuma yang kami sediakan kepada anda adalah satu solusi yang terbaik jika anda datang ke Sungai Petani. Cuma perlu call , order dan tunggu kereta sewa anda sampai.. senang bukan ?

PERNAH SEWA KERETA bila dapat ja kereta tengok-tengok tank minyak dok dekat “E”??

sakit hati gila…

ADUHHH SAKIT GILA HATI KAN?? jangan risau .. jaminan kami di ketasewadelivery.com/ Kereta Sewa Sungai Petani adalah anda tidak akan menerima minyak kereta “at least” 2 bar dan kami beri jaminan kalis minyak kelip-kelip.. kalau jumpa call talian aduan yang kami telah sediakan.

Kereta yang sentiasa di jaga kondisi serta di selenggara mengikut jadual yang telah di tetapkan.. jika anda mencari Kereta Sewa di Sungai Petani.. pastikan anda mengutamakan faktor kondisi kereta yang anda sewa .Hal ini kerana ia melibatkan faktor keselamatan anda. Kami di ketasewadelivery.com sangat mengutamakan faktor keselamatan anda.

ingat Kereta Sewa Sungai Petani ingat ketasewadelivery.com.. hehe

sebarang pertanyaan atau tempahan kereta sila hubungi@whatapps no di bawah

+601126529130-ADMIN

© KetaSewaDelivery | All rights reserved 2020.